ANKARA / KEÇİÖREN - Şehit Hüseyin Köksal İlkokulu

SİNEMA ETKİNLİĞİ

Nis

SAYGIDEĞER ÖĞRETMENLERİMİZ VE SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU GÖSTERİLERLE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI KUTLADIK. TÜM ÇOCUKLARIN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Nis

KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü

Yeşilay Haftası

MTA Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müze gezimizden kareler

SİVİL SAVUNMA GÜNÜ

KIZILAY KAN BAĞIŞI

4.SINIFLAR ARASI MANGALA TURNUVASI

4.Sınıf öğrencilerimiz birinci dönem öğrendikleri ve birinci dönemden beri  oynadıkları mangala oyununu mangala turnuvası ile taçlandırdılar.Bütün öğrencilerimize gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür eder,turnuva sonunda birinci ,ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Şehit Hüseyin Köksal İlkokulu öğrencileriyle söyleşi ve imza gününe gelen yazarımız sayın Gülsen ÇAKMAK'ın okul ziyareti internette yayın yapan internet gazetesi HABERTON'da yer almıştır.

Ock

4.SINIFLAR AYVA MÜZESİ

Mert Arık'ın Ayvayı Yedik Müzesi adlı kitabıyla başlayan bu güzel yolculuğumuzu 4.sınıf öğretmenleri olarak açmış olduğumuz Ayva Müzesi ile somutlaştırdık. Bir ayvadan neler olabileceğini hep birlikte gördük. Müzemizde ayva temalı anahtarlıklar,kitap ayraçları, ayva temalı lifler, kumbaralar, anahtarlıklar, taçlar, turtalar, lokumlar, duvar süsleri, çikolata soslu ayvalar, hoşaflar, mumluklar, ayva çekirdeğinden kremler ve son olarak ekim standında toprakla buluşan ayva çekirdekleri müzemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz

Ara

4.SINIFLAR MERT ARIK ile ZOOM PROGRAMINDA BULUŞTU

Mert Arık'ın Ayvayı Yedik isimli kitabını büyük bir heyecan ve keyifle okuyan 4.sınıf öğrencilerimiz Zoom programında Mert Arık  ile buluşarak,Mert Arık'ın yazarlık tecrübelerinden istifade ettiler.Kitaplarıyla ilgili ve yazarlık mesleği ile ilgili merak ettikleri soruları sordular .

Ara

3/A, 4/D ve  4/E sınıflarının hazırlamış olduğu deyimler sergisi. Güzel çalışmalarından dolayı Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.