ANKARA / KEÇİÖREN - Şehit Hüseyin Köksal İlkokulu

Ara

3/A, 4/D ve  4/E sınıflarının hazırlamış olduğu deyimler sergisi. Güzel çalışmalarından dolayı Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2/A SINIFI YERLİ MALI HAFTASI ETKİNLİĞİ

Anasınıfı tabelamız asıldı

Ara

"Dürüstlük Manavı" projesi başarı ile sonuçlanmıştır.*
2 gün devam eden dürüstlük manavında,öğrencilerimiz proje sayesinde, değerler eğitimi kapsamında özdenetim, güven, sorumluluk , aynı zamanda sağlıklı bir şekilde beslenme imkanını tecrübe etmişlerdir. Projede emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

ÇEDES MERHAMET ve ŞEFKAT

4/A sınıfı geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları kuş yuvalarını bahçeye açtıkları sergiyle çocukların ve öğretmenlerin beğenisine sundu.Atık malzemelerle neler yapılabileceği konusunda ve canlılara merhamet ve şefkat konusunda farkındalık oluşturdular.

3/E Sınıfının Deyimleri Yaşıyorum-Yaşatıyorum isimli çalışması

Ara

4. Sınıflarda okuma alışkanlığını arttırmaya yönelik her ay bir kitap bir yazar buluşması kapsamında okulumuza "NEŞELİ BİR GEZİ GÜNLÜĞÜ" kitabın yazarı Gülsen ÇAKMAK hanımefendi, Şehit Hüseyin Köksal öğrencileriyle tatlı bir söyleşide buluştular.

Sayın Yazarımız Gülsen ÇAKMAK hanımefendiye sonsuz teşekkürü bir borç biliriz.

Kas

BİR YUMAK MUTLULUK PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİYLE ÖRDÜKLERİ ATKILAR VE YAZDIKLARI MEKTUPLAR GAZİANTEP NURDAĞI İLÇESİNDE BULUNAN ŞEHİT GÖKHAN ÖZDEMİR İLKOKULUNA ULAŞMIŞTIR. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Kas

Öğrencilerimizle birlikte gittiğimiz bu gezide sohbet ve drama  eşliğinde kütürel mirasımıza ait değerlerimiz tanıtıldı.Masal ve Ritim evindeki öğretmenlerimiz ukulele eşliğinde masal anlattılar,çocuklara müzik eşliğinde ritim çalışması yaptırdılar.Keyifli,güzel ve unutamayacağımız bir gezi oldu.

Kas

Bir Yumak Mutluluk projesi kapsamında öğrencilerimiz velileriyle ördükleri atkıları ve yazdıkları mektupları Gaziantep Nurdağı ilçesinde bulunan Şehit Gökhan Özdemir ilkokuluna gönderdiler...

Kas

Şehit Hüseyin Köksal İlkokulu 4/C sınıfı öğrencileri 9 Kasım'da Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi'ne geziye gittiler. Kütüphanenin işleyişi hakkında bilgi aldılar. Kütüphanenin bölümlerini tanıdılar. Ayrıca sepet örme atölye çalışmasına katıldık. Milli kültür ögelerimizden birisi olan sepet örmeyi tanıdılar.Atölye çalışmasına katılan her çocuk kendi sepetini ördü. Güzel, unutulmaz bir gün geçirdik öğrencilerle.

Kas

Okulumuza müdür olarak atanan Sayın Haydar DELİBAŞ ilk Öğretmenler Kurulu Toplantısını gerçekleştirilmiştir. Kendisine ve okulumuza atanan Müdür Yardımcısı arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Kas

Keçiören Belediye Başkanı Sayın Turgut ALTINOK okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Çocuklarımızın okul çıkışı karanlıkta kalmamaları için başlattığımız aydınlatma çalışmaları tamamlanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.